Politica de confidentialitate

Ceasuri barbatesti ieftine garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Ceasuri barbatesti ieftine pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Ceasuri barbatesti ieftine nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ceasuribarbatestiieftine.ro.

Ceasuri barbatesti ieftine se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul ceasuribarbatestiieftine sunt transmise pe cale electronica, Ceasuri barbatesti ieftine nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, Ceasuri barbatesti ieftine va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre Ceasuri barbatesti ieftine sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului Ceasuri barbatesti ieftine, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Ceasuri barbatesti ieftine nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Ceasuri barbatesti ieftine certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere Ceasuri barbatesti ieftine sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. dreptul de a cere Ceasuri barbatesti ieftine sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere Ceasuri barbatesti ieftine sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. dreptul de a cere Ceasuri barbatesti ieftine sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@ceasuribarbatestiieftine.ro. ceasuribarbatestiieftine foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
Ceasuri barbatesti ieftine nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Ceasuri barbatesti ieftine nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de ceasuribarbatestiieftine in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor ceasuribarbatestiieftine, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre Ceasuri barbatesti ieftine a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul ceasuribarbatestiieftine, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului ceasuribarbatestiieftine si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

ceasuribarbatestiieftine.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.